Filmes táborok

2024.07.08.
   00:00

A középiskolás résztvevők közül a legtehetségesebbek, akik már készítettek filmet, eljuthatnak a Vukovári Filmfesztiválra is augusztus 28 – szeptember 1. között.

Általános iskolásoknak 2024.július 1-6. között

Középiskolásoknak 2024. július 8-13. között

Filmes táborainkban a délelőttök filmnézéssel és beszélgetéssel, a délutánok gyakorlati filmkészítéssel telnek, ahol a résztvevő fiatalok filmes szakemberek vezetésével betekinthetnek a „kulisszák mögé”. A TISZApART Mozi stúdiójában a kamerahasználattól kezdve a világításon, forgatáson keresztül a vágásig mindennel megismerkednek, ami egy izgalmas hét programjába belefér. Terveink között szerepelnek még meglepetés.

Vendégek és kirándulások, az általános iskolás táborában a Bűvösvölgyi Médiaértésoktató Központba, a középiskolásokkal a Fóti Filmstúdióba.

A részvételi díj 35 000 Ft/fő/hét, az ár az ebédet is tartalmazza.

Bővebb információ: Dergezné Illés Judit
Telefon: 06-70-610-4401
E-mail: illes.judit@tiszamozi.hu

A középiskolás résztvevők közül a legtehetségesebbek, akik már készítettek filmet, eljuthatnak a Vukovári Filmfesztiválra is augusztus 28 – szeptember 1. között.

A Tisza Mozi Kft. és az Alexandre Trauner ART/Film Fesztivál felkérést kapott, részt vegyen a Vukovári Filmfesztiválon 10 fiatallal, akik érdeklődnek a filmkészítés iránt és van rövidfilmjük, amelyet be lehet mutatni a horvát fesztiválon (angol feliratos verzióval). Összesen kb 7 filmet tudnak bemutatni - ingyenesen-, ami a VFF Academy programján kerül levetítésre.

A részvételünk 4 éjszaka szállást jelent - a vukovári emlékközpontban - (augusztus 28,29,30,31), melyet a szervező áll, az étkezést és a programokon való ingyenes részvételt is biztosítják. Az utazási költségünket azonban nem. Igyekszünk erre valami megoldást találni, támogatást szerezni, buszbérlésen gondolkozunk Szolnokról, azonban lehet, hogy szükség lesz valamennyi egyéni hozzájárulásra is az utazás kapcsán.

Infoblokk