Programjaink
OPERA ÉS BALETT KÖZVETÍTÉSEK A TISZApART MOZIBAN
roh_2019_ok
LEGYÉL TE A HOLNAP SZTÁRJA!
youtuber_ok
KREAKTÍV FILMES MŰHELY
Várjuk új tagok jelentkezését - csatlakozását a TISZApART Moziban működő KREAKTÍV FILMES MŰHELYBE! Ha érdekel a filmkészítés gyakorlata és szeretnél betekinteni a Youtube világába, filmes szakemberek és ismert Youtuberek vezetésével – köztünk a helyed! Foglalkozások hetente, szerdánként 16.00 – 18.00 óra között a moziban júniusig, a tanév végéig. Részvételi díj 6000 Ft/fő/ félév Bővebb információ és jelentkezés: Dergezné Illés Judit – 06 70 610 4401, illes.judit@tiszamozi.hu
kreaktiv_ok
SZOLNOKON CSAK A TISZApART MOZIBAN!
affligem_ok
TAVASZI FILMKLUB VARRÓ ATTILÁVAL
tavaszi_filmklub_2020_ok
Ingyen filmnézési lehetőség!
mubi_ok
MUNKATÁRSAT KERESÜNK!
allas
„Karantényező”
virus_video_palyazat
Légy részese a 27 Times Cinema nevű programnak, Olaszországban, Velencében!
27 európai fiatal mozirajongó vehet részt a Velencei Filmfesztiválon 2020-ban zsűritagként és népszerűsítheti a Lux Film Díjat, amit az Európa Parlament és az Európai Film Akadémia ajánlott föl.
velence
FILMES TÁBOROK A TISZApART MOZIBAN!
Filmes táborainkban a délelőttök filmnézéssel és beszélgetéssel, a délutánok gyakorlati filmkészítéssel telnek, ahol a résztvevő fiatalok filmes szakemberek vezetésével betekinthetnek a „kulisszák mögé”. A Tisza Mozi stúdiójában a kamerahasználattól kezdve a világításon, forgatáson keresztül a vágásig mindennel megismerkednek, ami egy izgalmas hét programjába belefér. Terveink között szerepelnek még meglepetés Vendégek, látogatás a Szolnok TV-be és kis kalandozás a Youtube világába is. A részvételi díj 25 000 Ft/fő/hét, az ár az ebédet is tartalmazza. A 2020. június 22 – 27. közötti hétre 12 éves kortól várjuk a jelentkezőket: Ha szereted a filmeket és szívesen kipróbálnád magad a kamera előtt és mögött –itt a helyed! A 2020. július 6 – 11. közötti hétre 14 éves kortól várjuk a jelentkezőket: Ha érdekelnek a filmek, a Youtube világa és a filmkészítés – itt a helyed! A járványhelyzet miatt előfordulhat, hogy a táborok időpontja a változik. Bővebb információ és jelentkezés: Dergezné Illés Judit 06 70 610 4401 vagy illes.judit@tiszamozi.hu Jelentkezési határidő: 2020. június 10.
filmes_tabor_ok
MEGHÍVÓ
kerekes_istvan_ok